måndag hela veckan

Jag vet inte vem som bestämde att måndagar bör ske med kort startsträcka. Först upp, ut, in och fram vinner. Tacka vet jag som aldrig varit den som är den som är den, så måndagar kan faktiskt få börja och sluta precis såsom jag vill att dom ska. Livet är för kort för att sitta och vara frustrerad över att en dag inte blir, eller framförallt är vad man vill att den ska vara.

Tre rätter och fyra cappuccino senare med min andra hälft tackade vi för oss båda innan vi lämnade vår favoritkrog Nytorget 6. Hämtade ut mitt nya pass för att kunna komma iväg på höstens alla resor med start Skottland nu på torsdag, ytterligare två cappuccino och en snabb promenad genom parken.

Ikväll ska jag iväg på en poesikväll och det får, trots en fantastisk måndag, bli dagens höjdpunkt. Poesi är en enormt stor energikälla i mitt liv, och det var efter min första poesikväll för några år sedan som jag tillslut satte min karriär på paus, lämnade en dålig relation och ägnade ett år åt att studera författarskap och poesi. Men mer om det en annan gång. Dags att spänna fast baskern och springa!

IMG_1042.jpg
IMG_1066.jpg
IMG_1058.jpg