Känn ingen sorg för mig

Det blev inte riktigt den sommaren jag hade tänkt mig. Försöker känna någon sorts förvåning gentemot just det, att det inte blev som jag tänkt mig, men den är näst intill obefintlig min förvånad. Jag har absolut levt majoriteten av mitt liv utan att veta hur min morgondag ser ut.

Så när det inte riktigt blev den sommaren som jag hade tänkt mig så infann jag mig i just det i samma stund som jag stod på kajen, missade båten jag planerat att ta ut till skärgården. HAHAHA, sa båten. Käften, sa jag. Så jag bestämde mig för att ta mina tofflor, min bok och gå till centralen och köpa en biljett till det tåg som stod överst på tabellen i den pampiga centralstation.

Och det gjorde jag.

Nu kom jag förvisso bara till Uppsala, men hade jag kommit fem minuter senare hade jag funnit mig själv på ett tåg till Göteborg. Det var en ordentlig dos av någon sorts egoknark, rakt ut i systemet som en jävla käftsmäll. En trilla-av-stolen-smäll. En flip-the-table-upplevelse. Jag tog kontroll över en annars tafatt situation som annars blir rutin.

Men känn ingen sorg för mig, Göteborg. Nu har jag gjort det igen. Vi ses snart!

IMG_0926.jpg
IMG_0934.jpg